Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@14:05:31 GMT

۴ پرواز جدید در مسیر بوشهر - تهران برقرار شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۳۵۱۰۲

۴ پرواز جدید در مسیر بوشهر - تهران برقرار شد

تین نیوز

مدیرکل فرودگاه‌های استان بوشهر گفت: شرکت هواپیمایی "ساها" ۴ پرواز جدید در مسیر بوشهر-تهران و بالعکس برقرار کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایرنا، کمال دهقان منشادی افزود:  این  پروازها در روزهای شنبه و یکشنبه هر هفته با هواپیمای بوئینگ ۷۳۷  انجام می‌شود.

وی بیان کرد: هم اکنون در هفته ۸۴ پرواز توسط  شرکت‌های هواپیمایی آسمان، ایران ایر، قشم ایر، زاگرس، ساها، ماهان، ایرتور و  آتا از فرودگاه بین‌المللی بوشهر به مقصد شهرهای تهران، خارگ، مشهد، اصفهان و کیش  انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش شمار پروازهای مسیر بوشهر- تهران همواره از درخواست‌های مهم شهروندان بوشهری است زیرا کمبود پرواز در این مسیر باعث بالا رفتن قیمت بلیت هواپیما شده است، طوریکه در برخی از روزها نرخ بلیت پرواز برخی شرکت‌های هواپیمایی تا بیش از ۱۰ میلیون ریال هم می‌رسد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قشم قیمت بلیت هواپیما ایران ایر بوئینگ بلیت پرواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد

به گزارش صدای ایران از از «سی‌اِن‌اِن»، این ماموریت به شروع تاریخی خود نزدیک شده و مقامات سازمان فضایی «ناسا» موافقت خود را با پرواز این فضاپیما در ساعت ۱۰ و ۳۴ دقیقه شب دوشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) به وقت شرق آمریکا اعلام کردند.

فضاپیمای «استارلاینر» دو فضانورد ناسا با نام‌های «سانی ویلیامز» و «باچ ویلمور» را به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل خواهد کرد و این اقدام قرار است یک پیروزی مهم برای شرکت بویینگ باشد که از مدت‌ها پیش در انتظارش بودند.

استارلاینر در صورت موفقیت در این کار در زمینه سفر‌های معمول (روتین) به ایستگاه فضایی، به فضاپیمای «کرو دراگون» شرکت «اسپیس ایکس» خواهد پیوست. چنین سناریویی که ضمن آن دو فضاپیمای یاد شده بطور منظم پرواز کنند، امری است که سازمان فضایی آمریکا از مدت‌ها پیش در انتظار آن بوده است.

«بیل نلسون» مدیر ناسا پیش از این در یک کنفرانس خبری در روز ۲۲ مارس گفته بود: این یک رویداد تاریخی در حال روی دادن است و ما اکنون در دوره طلایی کاوش‌های فضایی هستیم.

شرکت‌های اسپیس‌ایکس و بویینگ فضاپیما‌های خود را در چهارچوب مشارکت «برنامه خدمه تجاری» (Commercial Crew Program) ناسا با پیمانکاران خصوصی ساخته‌اند، اما ناسا در ابتدا پیش بینی نکرده بود که فضاپیمای «کرو دراگون» اسپس‌ایکس مجبور باشد نزدیک به چهار سال به تنهایی کار کند تا استارلاینر شرکت بویینگ به اولین پرواز آزمایشی با خدمه خود برسد.

در حالی که شرکت بویینگ دچار مشکلات فنی در اجرای کار شده بود، شرکت اسپیس‌ایکس در ماه مه ۲۰۲۰ با پرتاب پرواز آزمایشی «دمو-۲» تاریخ‌ساز شد و دو فضانورد با نام‌های «باب بینکن» و «دوگ هرلی» را در ماموریتی دو ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل کرد.

فضاپیمای «کرو دراگون» اسپیس‌ایکس از آن زمان تاکنون در حال انجام سفر‌های معمول بوده و فضانوردان ناسا و حتی مشتریان پولدار و گردشگران را به فضا برده است. این فضاپیما ۱۳ پرواز با خدمه به مدار انجام داده است.

دیگر خبرها

  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند